Potensi diri dan perniagaan Multi level marketing (MLM) terhadap pekerja industri seperti operator pengeluaran dan buruh am.

MAKLUMAT TERPERINCI RX-WATER 

Malaysia adalah negara industri. Perindustrian menghasilkan peluang pekerjaan kepada golongan remaja dan belia berumur 20an dan 30an. Mereka rasa seronok dapat merasa wang dari usaha bekerja tersebut.

operator-3.jpg  dalam-kilang.jpg

 

Golongan ini mungkin memiliki potensi diri yang tidak dikembangkan sepenuhnya. Mungkin golongan ini sendiri tiada inisiatif seperti membaca buku-buku pembangunan diri, menghadiri kursus atau seminar pembangunan modal insan dan sebagainya.

kilang-tapis-minyak.jpg

 

Selepas berumahtangga dan memiliki anak yang bersekolah rendah dan menengah, golomgan ini akan mengalami masalah kewangan. Mereka akan berusaha mencari pendapatan sampingan yang sesuai dengan mereka.

 

 

Tidak ramai yang menggunakan peluang perniagaan berbagai aras; multi level marketing (MLM), sedangkan perniagaan ini tidak memerlukan modal yang besar.

business_concept_wallcoo1.jpg     car_bmw_003s.jpg

Peluang MLM klik di sini.

Dengan kesedaran, semangat, ilmu dan kemahiran yang mudah dipelajari mereka boleh mengubah nasib keluarga masing-masing. Peluang bisnes MLM di sini.

Kemungkinan pemikiran negatif, kurang keyakinan diri dan persepsi negatif terhadap MLM menyebabkan golongan yang berpotensi ini tercicir dalam MLM.

rm-08-million.jpg

 

Peluang berniaga MLM  di sini.

Advertisements

Label: , ,

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: