1a.Jutawan sebelum berumur 30 tahun.

 
 

 

 

MOTIVASI MODAL INSAN JUARA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

MOTIVASI MODAL INSAN JUARA

 

Robert Kiyosaki ialah hartawan dan penulis siri buku best seller RICH DAD & POOR DAD.

Donald Trump ialah hartawan yang terkenal dalam siri TV popular THE APPRENTICE.

 

 INFO MULTILEVEL MARKETING; NETWORK MARKETING

 

 

emel; cazaiful786rxwater@yahoo.com

RASIONAL CABARAN JUTAWAN 

Sila Klik Download eBook Percuma

Tujuan blog ini adalah untuk mencabar siswa dan siswi IPT, pekerja rendah industri, pekerja sektor awam, siswazah, penganggur, pekerja kelas menengah pelbagai sektor, peniaga kecil dan sederhana, pengurus dan sesiapa saja bagi mencapai taraf jutawan atau bebas hutang sebelum berumur 30 tahun.

Blog ini juga memberi maklumat dan ilmu berkenaan peluang perniagaan multi level marketing kepada peminjam-peminjam PTPTN/MARA/JPA.

Setiap individu perlu mendapat ilmu dan maklumat yang tepat tentang MLM supaya sistem perniagaan yang telah membantu dan menghasilkan ramai insan berjaya ini diberi persepsi positif.

Sistem ini telah berjaya membantu manusia yang inginkan kebebasan kewangan dan cara hidup yang sihat.

Dengan kos hidup yang tinggi dan beban hutang pinjaman dan peluang pekerjaan yang terhad adalah masalah besar kepada individu dan keluarga hari ini.

Mereka perlu sedar dan membina potensi diri mereka dari awal dan menggunakan peluang di depan mata sekarang.

Potensi-potensi juara dalam diri setiap individu mesti digilap dan mereka pasti boleh berjaya dalam kehidupan ini sebagai juara!!! Dan memberi sumbangan kepada kemajuan masyarakat dan negara tercinta.

 

 emel; cazaiful786rxwater@yahoo.com

hpa2

banner_baru

Rakan PERKONGSIAN BIJAK CEMERLANG (PBC)

Menjana Pendapatan 5 angka dalam 5 bulan

 

Plan pemasaran HPA yang menarik dan istimewa, boleh lihat plan (di sini)

Untuk jadual program PBC terdapat di Blog PBC boleh klik (di sini)

Daftar keahlian HPA di cawangan HPA Semenanjung, Sabah,Sarawak, Indonesia dan Brunei (di sini) 

Jika berminat dengan peluang ini sila hubungi saya 013 3293028

Zaiful Zakaria,  Kod Ahli 265038.MY01.

Untuk Pendaftaran Keahlian HPA

Terima kasih

PRODUK HALAL TANGGUNGJAWAB BERSAMA

 Sila Klik Download eBook Percuma

36 Respons to “1a.Jutawan sebelum berumur 30 tahun.”

  1. kak e Says:

    salam… kak e dah melewati usia 40 tahun… agak2 masih berpeluang ke nak jadi jutawan😉 errmmmm kak e dah lama cuba melibatkan diri dldm MLM tapi seolah-olah tidak menampakkan sesuatu yang memuaskan… malah saat ini masih juga cuba meningkatkan diri… agak2nya di mana kelemahan dan kekurangan yang ada sehingga masih belum berjaya seperti beberapa insan juara…???

  2. Dianne Says:

    nak tau apa kepentingan nyer,bleh brief ckit

  3. eja pg Says:

    saya ni da lame nak join bisnes internet tp ade yg saya wat x berjaya pun.kna tpu je..yg ni cmner lak?btul pnye ke?

  4. biskutz Says:

    salam..
    wah.. betul ke ni.. jutawan sebelum 30 thn?
    hmm.. menarik gak ni..

  5. omaQ Says:

    salam pekenalan

  6. shakirah Says:

    Salam to zaiful… Ade info terbaru, email lah ye…

  7. wan wma Says:

    Itulah target saya! Menjadi JUTAWAN sebelum umur 30 (sy masih ada masa 5 tahun lagi).

  8. zool Says:

    Kalau dah 30 camne?? Tak leh join ke??

  9. zaiful Says:

    dah 30 pun boleh lagi, cepat bertindak sekarang

  10. iyad Says:

    salam kenal ti urang sunda,hatur nuhun a tos mampir ka kampung blog abdi,,,..salam blogger.

  11. hakimtea Says:

    Deuh kang iyad moal ngartosen atuh si akang zaiful. Anyway, thanks tuan Zaiful dah sudi melawat my blog. Nice working about MLM, networking… I’ll try to read first…

  12. drInspirasi Says:

    salam perkenalan Zaiful. saya sahut cabaran anda untuk menjadi jutawan sebelum 30 tahun

  13. bella Says:

    jd pengen jd jutawan muda..🙂

  14. mahendra Says:

    aku jugo mau jadi jutawan mudo tapi salah jalan, lewat….lewat…., tapi tak apolah….yang penting kito sudah tau be !

  15. alif Says:

    wah thanks ya kang udah mau mampir di blog sederhana kami

  16. Pascal Says:

    wah jadi jutawan mau dongs!!!!!

  17. psychic'girl Says:

    aku mau pulang,
    dan membawa uang,
    segudang segudang,
    uuuuuang…
    uuuuuang..

    andai aaaaaku jadi orang kaya!!!

    *gyahahahaha…ngayal dah*

  18. wonderqueen Says:

    duittt!

  19. dadap Says:

    uang? mau lah…

  20. dhika Says:

    BLOG INI bermanfaat banget makasih atas infonya. lam kenal

  21. drInspirasi Says:

    saya target jadi jutawan masa umur 25..tinggal 3 tahun lagi

  22. afizart Says:

    Salam,
    tak faham, sbenarnya kena join apa ni?

    zaiful : bisnes multi level produk kesihatan seperti sistem penapis air dll..
    air penawar masalah kesihatan… minumlah air rx water..nak?

  23. Nirwan Says:

    Waalaikum salam… thx u visit my blog….

    zaiful = terima kasih…

  24. aura Says:

    JUTAWAN…………..

    J aga makananmu….
    U ntuk melihat diri sendiri……
    T anpa jemu untuk Doa, Usaha, Ikhtiar, Tawakal……..
    A kan membawa ke puncak jaya…….
    W ang pasti ada digenggaman…
    A ku yakin wang yang banyak mampu membawa kebaikan…
    N anti kita akan dikagumi dan dihargai kerana membantu hamba yang menderita kerana kemiskinan dunia……

    Ingin menjadi Jutawan Muslim..Usahawan Muslim….

    zaiful = bagus kata-kata ini…terima kasih…moga sukses…aminnn

  25. mybiz Says:

    salam ziarah

    zaiful = ziarah lagi…tq

  26. Father of Three Says:

    buka mata, buka hati, buka pikiran

    zaiful = moga luas terbuka rezekinya…aminnn

  27. maranai Says:

    salam dari sebeerang…salam damai

    zaiful = yah…aman damai selalu…aminnn

  28. wendra Says:

    wah mantap…

    zaiful = masih byk belajar….terima kasih

  29. Aaron Says:

    both of them are so cool

    zaiful = thank you…try to deliver goods

  30. adit_gila-blog Says:

    terimakasih sudah berkunjung ke blog saya…..
    blogwalking..mampir mas….

    zaiful = terima kasih…

  31. Delia Says:

    thank u for sharing with me😉

    zaiful = terima kasih melihat blog saya…

  32. Hafiz Says:

    Salam, terima kasih kerna mengunjungi blog saya..moga impian anda menjadi kenyataan..saya juga kepingan utk merubah kehidupan..projek saya la ni..http://rahsiaacaiberry.blogspot.com/

    teruskan usaha kejayaan utk semua..

    zaiful = usahawan MLM fokus pada satu brand sahaja… law of attraction

  33. Rumah Islami Says:

    Salam ziarah🙂

    zaiful = waalaikum salam..

  34. Rumah Islami Says:

    salam…saya datang untuk silahturahmi🙂

    zaiful = terima kasih… kita sama satu kalimah…

  35. Dalie Says:

    saya baru berumur 18. cuba nak jadi jutawan internet dan dapatkan 3 juta sebelum berumur 23 tahun. saya nak jadi jutawan adalah utk kesenangan keluarga dan membantu umat islam. saya harap menjadi kenyataan. sekarang sdg apply keje proton selama 3 bulan. segaja nak cari pengalaman. harap kegagalan saya dalam perniagaan internet dulu tidak akan berulang lagi… Amin….

    zaiful=tahniah kerana bersemangat mahu majukan diri… berikan sumbangan anda kepada mereka yang memerlukan… sumbangan ilmu, sokongan moral, semangat, kewangan dan sebagainya…law of success=service

  36. samdaddycool Says:

    ….. All the best!!!
    zaiful=aminnn…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: